مفهوم وریفای کردن:
وریفای کردن در واقع به معنی این است که مالکیت یک اکانت بین المللی برای یک سایت یا سازمان خاص احراز شود و کاربر آن حساب بین المللی به عنوان صاحب اصلی اکانت به رسمیت شناخته شود.در واقع شما با ارائه مدارکی از قبیل مدرک شناسایی (کارت ملی یا آی دی کارت ، گواهینامه یا درایوینگ لایسنس ، شناسنامه و یا پاسپورت) ،مدرک احراز محل سکونت و یا تاییدیه آدرس ( مثل صورتحساب بانکی ، قبوض خدماتی ، اجاره نامه و یا سند مالکیت ) و مدارک مورد نیاز دیگر همانند سلفی و ... احراز هویت خود را انجام میدهید تا وب سایت یا شرکت مقابل به اطمینان برسد که اطلاعات هویتی شخصی که از یک اکانت کاربری استفاده میکند مربوط به شما میباشد. چنین خدماتی را که معمولا از طریق یک عکس از مدرک شناسایی ، هویت شما را تایید میکنند را اصطلاحا تایید غیر مستند می نامند. امروزه بسیاری از وب سایت های بین المللی از جمله شبکه های اجتماعی و پلت فرم های معاملاتی بزرگ دنیا خواستار احراز هویت اکانتی که در اختیار مشتری قرار میدهند می باشند.
پس از اینکه حساب کاربری شما در یک وب سایت وریفای شود در کنار اسم یا ایمیل خود میتوانید یک علامت چک مارک را مشاهده نمایید که به معنی وریفای بودن شما می باشد.
دقت داشته باشید که وریفای اکانت شما به بهبود خدمات آنلاینی که یک وب سایت به شما ارائه می دهد کمک میکند و دامنه آن را گسترده تر میکند.
تاریخچه وریفای حساب:
وریفای اکانت یا راستی آزمایی حساب ، خصوصا در شبکه های اجتماعی ابتدا یک امکان برای افراد سرشناس و سلبریتی در زمینه هایی مثل موسیقی ، بازیگری ، مد ، سیاست ، مذهب ، رسانه ،ورزش و دیگر زمینه ها بود و بسیاری از وب سایت ها اجازه وریفای کردن حساب کاربری را به افراد معمولی نمی دادند ؛ برای مثل توئیتر در سال ۲۰۰۹ ، گوگل پلاس در سال ۲۰۱۱ ، فیس بوک در سال ۲۰۱۲ ، اینستاگرام در سال ۲۰۱۴ سیستم احراز هویت اکانت های کاربری خود را راه اندازی کردند. در یوتوب نیز شما بعد از داشتن ۱۰۰ هزار دنبال کننده میتوانید اکانت خود را وریفای نمایید.
اما در سال ۲۰۱۶ توئیتر اعلام کرد که حتی اشخاص عادی نیز میتوانند برای وریفای اکانت های خود درخواست بدهند. همین امر موجب تطاهرانی در مورد این موضوع شد و باعث شد که موقتا به حالت تعلیق در بیاید . پس از سخنرانی جک دوروسی مدیر عامل توئیتر در یک برنامه تلویزیونی ، نهایتا وریفای اکانت در سال ۲۰۲۱ ادامه یافت.
به دنبال این موج شرکتهای فیس بوک و گوگل و دیگر شرکتها و وب سایت ها نیز در زمینه وریفای اکانت سیاست های جدید و رو به جلویی را در پیش گرفتند.
اما وریفای اکانت به شبکه های اجتماعی محدود نشدند و وب سایت های تجاری نیز شروع به سخت گیری های روز افزون در زمینه وریفای اکانت کردند تا آنجا که شروع به استفاده از هوش های مصنوعی برای وریفای اکانتهای مشتریان خود نمودند.
تاثیر هوش مصنوعی در وریفای اکانت:
بعد از اینکه هوش مصنوعی با وریفای اکانت در هم آمیخته شدند ، در میان همه ی برند های هوش مصنوعی مثل جومیو ، اونفیدو ، کانفیرم ، اوپن آی دی و ... برخی برندها موفق تر عمل کردند و توانستند جایگاه بهتری را در میان وب سایت های بزرگ دنیا کسب کنند.
یکی از این هوش مصنوعی ها که به سرعت رشد کرد و توانست به قوی ترین هوش مصنوعی در این زمینه تبدیل شود ، جومیو بود که بهره گیری از بروز ترین ابزار و همچنین پایگاه اطلاعاتی بسیار قوی خود توانست به پر طرفدارترین برند برای احراز هویت دنیا تبدیل شود و سایت های بزرگی مثل بایننس ، اسکریل ، نتلر ، آی کیو آپشن و ... از این هوش مصنوعی برای تایید هویت کاربران خود استفاده کنند.
با وجود شرکت های هوش مصنوعی هنوز برخی وب سایت ها مانند پرفکت مانی ، وب مانی ، پایر ، فریلنسر و... تایید احراز هویت خود را به صورتی دستی انجام میدهند که دلایل خود را برای این امر دارند.
انواع احراز هویت:
هر وب سایت برای وریفای اکانت مشتری خود معمولا فاکتورهایی را در نظر میگیرد که ممکن است با وب سایت دیگری متفاوت باشد ؛ در صورتی که این سایت از هوش مصنوعی برای تایید احراز هویت مشتریان خود استفاده کند این فاکتور ها را به هوش مصنوعی مورد نظر اعلام میکند و در صورتی که این تایید به صورت دستی و توسط اوپراتور انجام شود ، این فاکتور ها را به اوپراتور اعلام میکند. در اینجا چند نمونه از این فاکتور ها را بررسی میکنیم:
احراز از طریق مدارک شناسایی: این فاکتور متداول ترین روش برای احراز هویت می باشد و بسیاری از وب سایت های بین المللی حتی در کنار بروز ترین روشهای خود نیز همچنان این فاکتور را برای وریفای اکانتهای مشتریان خود در نظر دارند و آن را به کار میگیرند.
احراز بیومتریک: در این روش معمولا از فناوری هایی مثل تشخیص چهره ، اسکن مردمک چشم و یا از روی صحبت کردن مشتری و خواندن متن های انتخابی توسط اوپراتور و یا هوش مصنوعی استفاده میشود.
در چند سال اخیر بسیاری از وب سایت ها از این روش برای وریفای حساب مشتریان خود استفاده میکنند و علاوه بر روش آپلود مدارک شناسایی ، اسکن چهره و روشهای دیگر بیومتریک بسیار مرسوم شده است. از جمله ای وب سایت ها میتوان به بایننس ، اسکریل ، نتلر و ... اشاره کرد.
احراز هویت رفتاری: این روش که معمولا روشی است که با استفاده از کامپیوتر ها و هوش های مصنوعی بهره میگیرد ، روشی است که با انالیز الگوهای رفتاری یک اکانت آن را وریفای میکند.این روش با اسکن رفتارهای یک اکانت و یا شخصیت قادر خواهد بود تا ربات ها و پخش کننده های اخبار نادرست ، اسپم ها و شخصیت های جعلی را تشخیص دهد و اکانت های مشکوک را علامت گذاری کند.
احراز حساب بانکی: برخی از وب سایت ها برای وریفای اکانت بین المللی خود از مشتریانشان میخواهند تا با متصل کردن حساب بانکی شان به اکانتی که از آن استفاده میکنند هویت خود را تایید کنند ، چرا که معمولا زمانی که شما قصد افتتاح حساب در یک بانک محلی و یا بین المللی را دارید به صورت حضوری مراجعه میکنید و نمیتوانید شخص دیگری را برای افتتاح حساب به بانک بفرستید و به همین دلیل بسیاری از وب سایت ها مثل پی پال به احراز هویتی که شما در بانک انجام داده اید اعتماد میکنند و از این روش استفاده میکنند.
احراز آدرس از طریق پست: برخی وب سایت ها برای احراز محل سکونت شما از روش های الکترونیکی استفاده نمیکنند و ترجیح میدهند از طریق سنتی این کار را انجام دهند. به این شکل که شما آدرس مجل سکونت خود را در وب سایت وارد میکنید و درخواست تایید آدرس را به آن وب سایت میدهید. آنها یک نامه را به آدرس شما از طریق پست ارسال میکنند و شما پس از دریافت نامه ، کدی که در داخل پاکت پستی قرار دارد را خوانده و به وب سایت اعلام میکنید و محل سکونت شما وریفای میشود. با وجود اینکه این روش نسبت به روشهای دیگر زمان بر تر و پر هزینه تر میباشد ولی همچنان این روش مطمئن ترین راه برای تایید آدرس یک شخص می باشد ؛ وب سایت هایی مثل وب مانی از این روش برای احراز هویت مجل سکونت مشتریانشان استفاده میکنند. همچنین زمانی که شما قصد دریافت دسته چک از بانک خود دارید برای احراز آدرس شما بانک نیز از همین روش استفاده میکند و شما نامه پست شده توسط بانک را بعد از دریافت میبایست به آنها تحویل دهید در غیر اینصورت امکان دریافت دسته چک را ندارید.
احراز شماره تلفن: تایید شماره تلفن معمولا برای تایید ورود به حساب های کاربری اشخاص به صورت یک رمز یکبار مصرف می باشد به این صورت که شخص تلفن خود را در وب سایت وارد میکند و یک کد تایید بر روی موبایل خود دریافت میکند و آن کد را در سایت وارد میکند و تلفن خود را تایید میکند و شخص قبل از هر بار ورود به حساب کاربری خود با وارد کردن رمز یکبار مصرفی که به موبایلش ارسال میشود ، در واقع تایید میکند که اطلاعات حسابش هک نشده و یا در اختیار شخص دیگری نیست و خود او از حساب استفاده میکند ، همچنین در زمان برداشت نیز با تایید تلفن در واقع به وب سایت مقابل اعلام میکند که خود شخصاز حسابش در حال برداشت می باشد.
به تازگی استفاده از این روش کمرنگ شده و جای خود را به نرم افزار های تایید دو مرحله ای ، مثل نرم افزار تایید دو مرحله ای گوگل داده و کاربران می توانند حتی بدون دسترسی به سیم کارت خود ، برای ورود یا برداشت از حساب ،تایید خود را اعلام نمایند.
احراز ایمیل: تایید ایمیل برای کاربران قدیمی ترین روش برای احراز هویت یک اکانت می باشد و همچنین در بسیاری از وب سایت ها در حال انجام میباشد.
معمولا استفاده از این تاییده به منظور تشخیص اکانت واقعی از یک اکانت فیک که توسط ربات ساخته می شود می باشد.
احراز از طریق آی پی ورود: یکی دیگر از روشهای تایید هویت که معمولا برای احراز محل سکونت کاربر به کار گرفته می شود بررسی آی پی ورود شما به یک وب سایت می باشد. آنها با توجه به آی پی ورود شما میتوانند تشخیص دهند که آیا شما در مورد محل سکونت صادق بوده اید یا خیر. البته روشهایی برای تغییر آی پی وجود دارد که میتوانند مسیر ورود شما به یک وب سایت را تغییر دهند ( مثل سرور ها یا ف ... شکن ها ) که با استفاده از این روش بر روی بسیاری از وب سایت ها میتوانید محل سکونت خود را به صورت فیک به انها اعلام کنید اما بسیاری از وب سایت های بزرگ قابلیت تشخیص اینکه شما از نرم افزار های تغییر آی پی استفاده میکنید را دارند ، بنابراین استفاده از این روش برای بسیاری از وب سایت ها قابل استفاده نخواهد بود و فقط موجب بی اعتمادی آنها نسبت به شما خواهد شد.
احراز چند فاکتوری: در این نوع تایید ، معمولا از چندین روش برای وریفای یک اکانت استفاده میشود و یک روش برای وریفای را کافی نمیدانند. برای مثال برای وریفای اکانت بایننس می بایست مدرک شناسایی خود را به صورت لایو ارسال کنید ، اسکن چهره خود را به وب سایت بایننس ارائه دهید ؛ همچنین علاوه بر تایید آدرس ایمیل خود ،از بین تایید شماره موبایل و یا نرم افزار تایید دو مرحله ای گوگل ، یکی را انتخاب کنید.
دلایل مسدود شدن حساب ها:
برخی از وب سایت ها این حق را در قرار داد خود دارند چنانچه رفتار شما منعکس کننده مسائلی از قبیل کلاهبرداری ، پولشویی ، ترویج خشونت ، جنگ ،نژاد پرستی و یا هر پیامد نا متعارف دیگری باشد ، هر زمانی که بخواهند وریفای اکانت شما را باطل و اکانت شما را مسدود نمایند.
کاربران ایرانی سالهاست که برای وریفای اکانت های کاربری خود دچار چالش بزرگی هستند؛ برخی سایت ها به دلیل تحریم هایی که بر علیه ایران وجود دارد به کاربران ایرانی خدماتی ارائه نمی دهند ، یا برخی از آنها حتی از ورود کاربران ایرانی به وب سایت خود جلوگیری میکنند و اجازه دسترسی را به آنها نمی دهند. برخی از وب سایت ها نیز در ابتدای شروع به کار خود به کاربران ایرانی اجازه فعالیت میدهند ولی بعد از معروف شدن در بازار به یکباره اکانت اشخاص ایرانی را مسدود میکنند و نه تنها اجازه استفاده را از آنها سلب میکنند ، بلکه بعضا دارایی آنها را مسدود کرده و اجازه برداشت را نیز به آنها نمیدهند. از آنجایی هم که کاربران ایرانی در دادگاههای بین المللی حق شکایت از وب سایت ها را ندارند و یا راه های شکایت برای آنها مسدود شده و یا هزینه های شکایت به قدری بالاست که از نظر اقتصادی برای آنها به صرفه نیست ، به ناچار باید از برگرداندن دارایی خود صرف نظر کنند که این موضوع باعث ضررهای سنگین و از بین رفتن دارایی های آنها شده است.
برای مثال وب سایت بایننس در ابتدای شروع فعالیت خود هیچ گونه سخت گیری برای وریفای نداشت و بدون وریفای ، تمام خدمات خود را در اختیار مشتریان قرار می داد ؛ بعد از مدتی برای برداشت مقدار بالای روزانه ۲ بیت کوین به کاربران ایرانی ، با وریفای ، به سادگی خدمات ارائه میکرد و برای کاربران بدون احراز هویت برای مقدار زیر ۲ بیت کوین ، روزانه محدودیتی نداشت ، پس از مدتی اعلام کرد که به کاربران ایرانی خدماتی ارائه نخواهد داد و آنها میبایست حساب های خود را تخلیه کنند ؛ و مدتی نیز حساب کاربران ایرانی را با مدارک ایرانی باز میکرد ولی پس از آن اجازه فعالیت به آنها داده نمی شد و آنها فقط اجازه برداشت داشتند.
در حال حاضر وب سایت بایننس اجازه فعالیت و برداشت به کاربرانی که اکانت آنها وریفای نشده باشد نمیدهد و کاربران ایرانی که دارایی آنها مسدود شده است نیز نمیتوانند با ارائه مدارک ایرانی خود دارایی بلوکه شده خودشان را آزاد نمایند.
معمولا بعد از این گونه اتفاقات کاربران ایرانی سعی میکنند دائما وب سایتی که از آن استفاده میکنند را تغییر دهند و از وب سایت هایی مثل کوکوین ، کوینکس ، هات بیت و ... استفاده کنند و به اصطلاح از وضعیت پیش آمده فرار کنند.
اما با توجه به اینکه اکثر قریب به اتفاق وب سایت ها سیاست های مشابه ای را در پیش گرفتند و حتی اگر اجازه فعالیت را به کاربران ایرانی بدهند ، در آینده آنها را دچار مشکلات مشابه خواهند کرد ، پس تنها راه برای حل این موضوع برای کسانی که میخواهند در بازار ارزهای دیجیتال و الکترونیک و یا بازار های مالی بین المللی فعالیت کنند مقابله با این موضوع به جای فرار از آن است.
سابقه یورپی در وریفای اکانت های بین المللی:
تیم وریفای اکانت صرافی یورپی برای حل این موضوع دائما در حال بررسی وب سایت ها و پلت فرم های معاملاتی بزرگ دنیاست تا با بهره گیری از بروز ترین ابزار بتواند امکان استفاده از این وب سایت ها را برای شما عزیزان فراهم کند.
با بهره گیری از مقوله وریفای حساب صرافی یورپی توانسته در طی ۵ سال سابقه کاری خود مشتریانش را از وابستگی به صرافی های داخلی نامعتبر برای نگهداری و معامله رمز ارزها بی نیاز کند.
یورپی این امکان را ایجاد نموده تا به راحتی بتوانید در وب سایت ها و صرافی های بزرگی مثل بایننس ، بیترکس ، اسکریل ، نتلر ، فریلنسر ، پایونیر ، پرفکت مانی ، پایر ، ادونس کش ، هترنز و ... به نام خود حساب کاربری داشته باشید و با کمترین هزینه و کارمزد خرید و فروش و واریز و برداشت خود را انجام دهید و بعد از آن سرمایه های خود را به ولت های انلاین و یا سخت افزاری خود انتقال دهید.
برای احراز هویت دروب سایت های بزرگ دنیا میتوانید از کارشناسان ما راهنمایی و کمک بگیرید و در فروشگاه ما برای تهیه اکانت های وریفای شده ثبت سفارش نمایید.